Zakelijk

Zowel kindsessies als oudergesprekken en het intakegesprek kosten 80 euro per uur.

Ik ben lid van de beroepsvereniging VvvK, licentienummer A-09-029 en koepelvereniging RBCZ, licentienummer 409024R, als integratief psychotherapeut/ integratief kindertherapeut. Veel verzekeringen vergoeden mij (deels) in het aanvullend pakket. U kunt dit zelf navragen bij uw verzekering.
Informatie over vergoedingen bij de VvvK

Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben, dan hoor ik deze graag en dan kijken we wat er nodig is. Mocht u zich desondanks niet gehoord voelen, dan kunt u zich richten tot de SCAG. Dit is de geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg: SCAG, licentienummer 12935.

IQ-test WISC-V-NL: Voor een intake, onderzoek, verslag en adviesgesprek vraag ik in totaal 500,- euro. Deze kosten worden helaas niet vergoed.

Verslaglegging: Voor een verslag over een kind voor bijvoorbeeld school of rechtbank vraag ik 80 euro voor het schrijven van het verslag.

Behandelovereenkomst: Voor therapie met een kind is toestemming van beide ouders/verzorgers met gezag nodig. Hiervoor ondertekenen beide ouders de behandelovereenkomst op of na het intakegesprek.